2.1.2015

Tontun värkkäilyjä

Tontun värkkäilyt on paljastettu paketeista, joten tonttua ei haitanne, jos ne tännekin muistoksi ikuistan.


Lankoina on käytetty kaikkea, mitä kaapista löytyi: 7 veljestä, Nalle, Drops Fabel, Viking Maija, Katia Darling, Cascade, vironvilla... ja ohjeita sovellettu. 

Kämmekkäisiin, jotka näkyvät oikeassa alalaidassa ja keskellä, sain inspiraation Lankaterapiaa-blogista (kiitos sinne :) ). Seurasin kuitenkin ohjetta sen verran huolimattomasti, että varteen tuli koko matkalle joustinneule, mutta totesin sen ihan käyttökelpoiseksi.

Beigenväristen sukkien ohje on Novitalta, mutta kärkeen tein ruusun Taito shopin Roosa nauha -sukkamalliston ohjeella.

Turkoosit sukat Dropsin Hot sunset -ohjeella.


Sydänsukat tein Tallinnasta kuskaamistani vironvilloista. Sydämet muotoutuivat omia aikojaan punaisista sinisiksi Rainbow-värillä. Olisi pitänyt tehdä pitemmät varret, niin olisin saanut mukaan vielä vihreän, keltaisen ja oranssinkin. :) Ohje Taito-shopin Roosa nauha -sukkakuvastossa.


Tummansininen pipo on Nallesta ja ohje Jacques Cousteau. Tästä ei muuten peruspipon malli parane. Itselleni tein syksyllä pipon ilman käännettä, joten hyvä se on niinkin, jos ei ole kovin kovat pakkaset.

Huivin ohje Dropsilta Adam.


Tämä villatakki Nallesta valmistui jo syksyllä ennen kuin viima vei viimeiset kukkaset. Ohje on syksyn 2014 Novita-lehdessä.2 kommenttia:

  1. Kiitos kehuista! Malli on todellakin perusmalli, mutta sellaisiakin tarvitaan :) Tummansininen versio kuullostaa tosi houkuttelevalta.

    VastaaPoista
  2. Perusmallit on yleensä sellaisia, joita tulee oikeasti myös käytettyä, eivätkä unohdu jonnekin hyllyn perälle. :)

    VastaaPoista